5 hobbyer du trenger i livet ditt! Har du allerede disse på plass?

Det er mange måter og leve godt på. Stoppe opp, puste, leve i nuet og ha fokus på takknemlighet. Det er ingen hemmelighet at disse tingene er viktig for kropp og helse, men jeg har noe annet kult jeg vil dele med deg i tillegg! Nemlig en liste over 5 hobbyer som er gull verdt å ha!

Har du noen hobbyer for øyeblikket eller føler du deg oppspist av travle hverdager, jobb og familie? Hvordan hobby skulle du ønske du hadde akkurat nå? Med disse 5 hobbyene vil du få energi og overskudd til å digge hverdagen!

En hobby som gir deg inntekt

Tenk at jobben din er en hobby, at du elsker det du gjør hver dag og at du aldri føler at du er på jobb. Det gjør at du vil glede deg hver eneste dag til å gå på jobb. Timene på jobb går nesten alt for for og du bobler over av energi og kreative idéer som dere kan bruke for å utvikle dere.

En hobby som holder deg i form og bevegelse 🧘‍♀️

Helsa er viktig, sånn er det bare. Pakker du hverdagene dine fulle med gjøremål og plikter – men glemmer litt deg selv? Ikke gjør det mer. Slutt. Nå. Legg inn egentid i kalenderen. Ta på podcast og gå deg en tur! 10 minutter hver dag er alt som skal til.

Den kreative! 🎨

Vi mennesker trenger å være kreative. Vi er skapt for utvikling! Det gir oss ro og energi. Liker du å male bilder, pusse opp eller snekre dine egne møbler? Elsker du å lage mat eller legge avanserte sminkelooker? Gjør det, ofte og kos deg.

Den du lærer noe nytt av. Kunnskapspåfyll og kompetanseheving 📗

Å lære noe nytt er alltid bra. Hjernen vår har godt av nytt påfyll og ikke minst trenger vi å holde oss oppdaterte for å utvikle oss. Enten du er ansatt eller gründer er det lurt å finne dine egne stunder til kompetanseheving. Se fagstoff på YouTube. Delta på webinarer. Ta et nettkurs eller meld deg inn i en online portal. Hør en podcast, se en TedTalk eller les 15 minutter i en bok hver morgen før arbeidsdagen begynner.

En som sørger for at du holder ditt mindset i vater 👌😃

Kontroll på tankene, humøret og det mentale er alltid viktig. Ha en mentor i livet, en bestevenn, en kjæreste eller en mamma som du alltid kan prate med. Det er kjempeviktig å ha noen å snakke med og det har Bianca og mannen hennes virkelig forklart hvorfor i denne podcastepisoden som jeg vil anbefale deg å høre på.

Tips en venn om dette. Del på:

Share on facebook

Kanskje dette er noe for deg?

© Elisabeth Linder 2021