Saftig, myk og seig brownies som smelter i munnen!

saftig myk brownies

Denne browniesoppskriften er for deg som ønsker en saftig,myk og seig brownies. Den smelter på tungen og er uten tvil en av mine beste (og mest populære) oppskrifter!

Kos deg du også:
300g smeltet smør
5 egg
6 dl sukker
3 dl siktet speltmel
4 ts vaniljesukker
8 ss kakao

  • Sett stekeovnen på 150 grader. Over og undervarme.
  • Mål opp alle ingrediensene
  • Smelt smøret og sukker på middels varme sammen, i en stor kasserolle. Avkjøl i ca 10 minutter.
  • Tilsett egg, ett om gangen og rør godt.
  • Bland i det tørre og rør godt med en slikkepott
  • Tøm over i en medium springform og stek på NEDERSTE rille. Steketiden er ca 45-60 minutter, så følg med og stikk i kaken mot slutten.
  • Legg en aluminiumsfolie over kaken mot slutten, slik at overflaten ikke blir tørr/sprø. Sånn cirka når det er 15-20 igjen av steketiden.

Avkjøles i ca 30 minutter før du skjærer i den, slik at kaken setter seg.

Serveres med vaniljeis, krem og kakaodryss 😉 Ferske bringebær eller frysetørket hakket bringebær er også kjempegodt til. (se ved isdisken i daglivaren etter frystetørket bringebær)

N Y T !

Tips en venn om dette. Del på:

Share on facebook

Kanskje dette er noe for deg?

© Elisabeth Linder 2021